Referenties en reacties van ouders

 • "Wij zijn erg blij dat Julian naar Mickey gaat, omdat Mickey meer is dan opvang alleen. Wij willen ons kind graag opvoeden in plaats van het alleen maar op laten vangen."
  Jeroen, vader van Julian en Stella
 • "Aandacht voor de individuele ontwikkeling van Victor, betrokkenheid, kleinschaligheid en zorgzaamheid, dat is wat wij bij Mickey ervaren."
  Barbara en Bennie, ouders van Victor
 • "Wij hebben voor Mickey gekozen omdat de kinderen er spelenderwijs veel leren en omdat Mickey niet zo'n heel groot kinderdagverblijf is, wat wij persoonlijk fijn vinden."
  Roel en Jessica, ouders van Joey
 • "Kleinschaligheid met een aansprekende visie!"
  Yolanda, moeder van Julian en Denise
 • "Eigenlijk hadden wij al gekozen voor een andere kinderopvang vanwege de mooie buitenruimte die ze hebben. Toch besloten we om naar de open dag van Mickey te gaan en hier werden we met open armen ontvangen waardoor we al meteen een goed gevoel kregen. De inrichting van de verschillende ruimtes sprak ons erg aan, vooral de ruimte voor de peuters. Het ziet er erg uitdagend uit! Ook vinden wij het belangrijk dat de kinderen leren om zoveel mogelijk zelf te doen en Mickey sluit hier goed op aan. Ik ben erg blij dat we 'vergelijkingsmateriaal' hadden bij het maken van de toch erg belangrijke keuze voor onze dochter. Hierdoor hebben we goed de verschillen kunnen zien en ervaren. De warme sfeer, de inrichting en de visie van Mickey heeft voor ons de doorslag gegeven!"
  Moeder van Chloë en Kyan

Reacties van observanten

 • "We hebben er ontzettend van genoten en zijn allemaal nog aan het nagenieten. Jeetje, wat een goud heb jij in handen daar. Jullie dragen echt bij aan een betere toekomst. Deze kinderen zijn bevoorrecht bij jullie te mogen zijn."
  Marieke v.d. B., directeur van een grote kinderopvangorganisatie
 • "Zoals jullie met de kinderen werken, dat is mijn toekomstdroom voor onze kinderopvangorganisatie."
  Regiomanager van een kinderopvangorganisatie
 • "Ik ben er gewoon emotioneel van. Wat geweldig hoe jullie met de kinderen werken."
  J. S. regiomanager van een kinderopvangorganisatie
 • "Wat een rust heerst overal."
  Vestigingsmanager van een kinderopvangorganisatie
 • "Elk kind is actief bezig. Wat zijn ze enorm zelfstandig. Ik wist niet dat kinderen zoveel zelf konden. En dat terwijl ik zelf in de kinderopvang werk."
  Pedagogisch medewerker
 • "Een kind is geen leeg vat dat door ons gevuld moet worden, " aldus Maria Montessori. We hebben opnieuw gezien, gevoeld en ervaren dat voor kinderen elk moment een ontwikkelmoment is. Overal waren kinderen "aan het werk" met de uitdagende speel-leeromgeving. Elk kind in zijn/haar eigen tempo, alleen of samen met andere kinderen, vol concentratie. Bij Mickey is er letterlijk en figuurlijk ruimte voor elk kind."
  Petra Janssen, voorzitter sectie jonge kind van de Nederlandse Montessori Vereniging
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT