Login-pagina mickeyouders

De subpagina's 'Nieuwsbrieven' en 'Documenten' kunnen alleen door Mickeyouders worden ingezien; dit in verband met privacy-gevoelige aspecten.
In de maandelijkse nieuwsbrief die ouders ontvangen, staat de logincode.

>> Klik hier om in te loggen

nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven verschijnen gemiddeld één keer per maand, behalve in de maanden juli en augustus zullen ouders geen of één nieuwsbrief ontvangen. De nieuwsbrieven worden naar ouders gemaild. Een ouder die de nieuwsbrief niet meer heeft, kan altijd op de pagina 'Nieuwsbrieven' gemiste nieuwsbrieven vinden.

Documenten

Alle documenten die voor Mickey van toepassing zijn - en o.a. voor ouders bestemd - staan op de beveiligde pagina 'Documenten'. De documenten worden regelmatig geüpdate en de laatste versie staat telkens online.

Foto's

Niet alle ouders vinden het prettig als er foto's van hun kind op onze website staan, zichtbaar voor iedereen; vandaar dat de meeste foto's op een beveiligde pagina zijn te zien onder de kop 'Impressie' en vervolgens 'Foto's ouders'. Mickeyouders kunnen inloggen met dezelfde login-code die ook geldt voor de Nieuwsbrieven- en Documentenpagina.

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT